Ohlala!!



Detta är det första trycket jag ska göra med silkscreen tryck. Dock inte med
färgerna för det går ju inte.. Men de svarta konturerna kommer jag trycka.
Sen blir det till att måla i själv efter!

vid sidan av vägen


Graphic Design



Jag blir så inspirerad av en bok jag köpte på Moderna Museet i Stockholm!
Graphic Design Referenced.



CRAZYFACE





Satt och höll på lite i fotoshop och detta blev resultatet ! Lite fräckt sådär ;)  

Idag

Idag var sista dagen innan skolan börjar igen. Det är väl kul tror jag, nu när man bara har ett år kvar! Igår var jag på malmöfestivalen men Johanna. Vi såg Veronica Maggio och vi upptäckte att hon är en SJUKT BRA live-artist!! Hon rörde sig så himla coolt och sjöng jättebra! Så där stod vi nästan längst fram och gungade till Veraonica Maggio. Det var sjukt störigt för en jäkla tjej som stod framför oss tryckte sin sin hästsvans eller vad man nu kallar det rakt upp i våra huvuden hela tiden. Hade jag harft en sax hade hon nog haft 20 centimeter kortare hår idag.. Senare såg vi också Timbuktu och de var väl bra, han har ju nice budskap och så men inte riktigt min musikstil. Lite för mycket ordbajsare för min del.. MEN mitt i konserten stannade han upp och sa till en tjej som hade börjat slåss i prubliken att sluta och att det inte var så man kom framåt i livet.. men hon slutade inte och då när hon blev nerbrottad av två poliser sa han "ja, vissa måste lära sig den hårda vägen". Fett coolt tycker jag.. Sen körde han igång igen.

snyggo !!


Hard work work

Ibland blir jag så himla irriterad. Jag har nu under senare delen av sommarlovet försökt och försökt att få ett helgjobb. Jag har stalkat paltsbanken och andra sidor där företag lägger upp jobbansökningar. Jag har sökt säkert 30 stycken och det är endast två som ahr svarat. Den första som svarade ville att jag skulle komma och "prov-jobba" i tre timmar från 10 till 13 vilket jag tyckte var ok i och med att det är väldigt svårt att få jobb som 18 åring.. När jag då hade jobbat mina tre timmar sa chefen att jag kunde gå hem och att han skulle ringa om jag fick jobbet. Jag väntade ivrigt hela kvällen men han ringde så klart inte..  Nästa dag ringde han och frågade om ajg kunde dela ut flygbad på gågatan i malmö ( en lördag ) ?! Jag svarade nej direkt, jag tänkte minsan inte göra dem några fler tjänster ? Slösa bort hela min lördag för 100 spänn på stan ? nejtack!!
Men efter några dagar ringde ett café som jag också hade sökt hos. Jag fick komma på arbetsintervju och han ställde en massa frågor och innan intervjun avslutades sa han att han skulle ringa denna veckan om jag fick jobbet.. Så det käns ganska kört denna gången.. Men i och för sig är det bara fredag..
Det som irriterar mig är att i princip alla arbetsgivare vill ha någon med arbetserfarenhet vilket är väldigt svårt enligt mig att få om ingen av dem någonsin anställer en utan erfarenhet..!! Hur ska man då få erfarenhet? Nä, fy vad tråkigt det är!! blä!

"Vissa förknippar sin arbetssituation med välbehag
Och pratar om jobb som nånting som dom gör sej förtjänta av
På sätt och vis är det väl rätt och riktigt"
Afasi & Filthy - jobb

color


RSS 2.0