Jag har varit..

Jag har varit..


jätteduktig ikväll!
  • Jag har gjort kemilabben
  • Jar skrivit krönika till svenskan
  • Jag har tvättat
Ojojoj, nu väntar jag bara på paradise hotel och Tobiiee! Nu ska jag ner och hänga upp lite mer tvätt!

Hejhopp



Här kommer en glad bild som jag gjorde i sommras! Kom snart sommaren!

Idag...

Idag...


hade jag bestämt mig för att åka och träna igen men det fanns inget pass som passade mig riktigt :( så det blir en hemmakväll med plugg och paradise hotel ;) höhö.. Jag ska skriva labbrapport på det vi gjorde idag på kemin ..Det var faktiskt riktigt ball. Vi gjorde lipsyl!! Man fick själv välja vilken doft det skulle ha och så vidare. Vi valde apelsin och det är faktiskt ritigt bra!! Över all förväntan! Pappa håller på att laga mat så snart blir det potatismos och prisnkorvar. Inte den sexigaste manten direkt men då får vi allafalll ta fillfället i akt och äta upp alla senapor (vad är senap i plural???) från i julas och det ska bli fett gott!!! hehe.Sen ikväll kommer Tobiie hit, det ska bli mysigt!!



Detta är jag idag.

Haaaaj

Teknikutveckling är..

Teknikutveckling är..


inte det roligaste ämnet när man har kört fast i grupparbete. Vi håller på att göra en leksak, eller det är iallafall tanken:) Vi är inspirerade av spelet som är här nedan. Det komemr säkert bli jättebra och så men just nu känns det lite vajsing ;) Vi var ute på fotorunda för att ta bilder vi ska göra panoramabildera av cokså :)




Nu är det bara..

Nu är det bara..


tio minuter kvar tills vi går in. Sjukt drygt med 50 min håla mellan lektionerna:( Det pallar man inte! Det är tur att vifår tillgång till datorer iallafall:) Jag ska strax ha kemi. Det är kul ämne när man förstår allt mendet är inte ofta det händer .. höhö.. Men nu har vi börjat på nytt så jag ska försöka hänga med !!

puss

Nu sitter jag..

Nu sitter jag..


i skolan och har webdesign. Vi skriver om brao ch gåliga webbsidorför tillfället. faktiskt ganska skönt att göra något annat än webbsidan för ett tag. Paradise Hotel igår var ju så taksigt. Fy vad hemskt att alla ställde sig bakom Greta! Stackars Daline men ändå, sist in först ut?!

I morse snöade lite grann och jag hade ställt klockan på 06.00 men gick upp 07.00 hehe.. Det gick ju inte! Hatar att det är så mörkt ute, då vill man ju bara sova vidare, inte sant? Ikväll kommer Tobiie hem till mig :)  Fast innan dess tänker jag nog gå och träna igen. Det var sjukt härligt igår!! Basta efter träningen också med balsam i håret. Det måste ni testa, Mmmm! Håret blir som , ja jag vet inte vad;)

Puss&karm


Nu ska jag..

Nu ska jag..


dra och träna. Lekte lite med kameran innan. Här kommer två bilder om jag hinner ladda upp dem..Passet börjar 19.30 Ahh!!!


FOTO: Fridaemely

FOTO: Fridaemely

FOTO: Fridaemely

Jag glömde nästan..

Jag glömde nästan..


att påminna om Paradise Hotel ikväll ;) hehe, jag vet.. Det är inget att se på men .. Det är precis som de säger på reklamen: " Jag vet att du vill kolla"


Jag har gjort...

Jag har gjort...


om en av mina väggar. Eller man kan säga att jag har pimpat den lite ;) höhö... Man jag är sjukt nöjd iallafall! Jag har sparat några gamla ELLE tidningar som jag tänkte att jag kanske behövde någon gång. Och det gjorde jag ju nu:D  Måste nämna att Tobii hjälpte mig att riva ut bilderna! Under helgen städade jag dessutom HELA mitt STORA rum.. Ojojoj, det var jobbigt men nu är det gjort. Sjukt skönt! Under hur detkommer bli när jag flyttar hemmifrån? Kommer jag har megastökigt eller kommer jag kanske vara yberpetig med allting? Är det något som flyttat hemmifrån som kände lika dant innan? Tobii håller på att leta lägenhet nu, hoppas att han sitter någon sjukt bra och snygg snart;) Så att jag kan våldgästa honom så ofta jag bara kan! hehe.. Imorgon blir det lektioner från 08.00 till 16.00.. Fy vad jag kommer vara trött efter den dagen! Längtar inte..

P.s Jag vet att det är väldigt mycket furu.. Simon & Tomas får väl komma hit en vända ;)


Das Wall!



Denna bilden blev fett cool!



En sjukt nöjd Frida ;)

Puss&kram

Jag älskar när jag får kreativa bombnedslag!! Mmmmmm!

Ojojoj..

Ojojoj..


nu har skolan börjat igen. Men mitt schema är fett gött nu!

  • Måndag 08.40-14.10
  • Tisdag 08.00-16.00
  • Onsdag 08.00-10.45
  • Torsdag 09.10-14.05
  • Fredag 08.00-12.30

I like!

Idag..

Idag..


har jag och Tobias varit ute på en riktigt kall och lång promenad. Vi hade kmaeran med oss så vi tog några fina foton på varandra! ;) Men nu kallade jobbet på Tobiee så nu har han åkt ;/ PÅ tisdag är det dags för Festen som den kallas på slagthuset i Malmö. Det kommer under kvällen att vara 50 olika Dj´s så det bli nog ball!
Nu ska jag koka lite nudlar!


Foto: Fridaemely


Foto: Fridaemely , Tobiee


Foto: Fridaemely , Tobiee


Foto: Tobias

Foto: Tång-kullen , höhö


Foto: Tobias

Puss&kram




Här kommer

Här kommer


två bilder från igår. En på efterrätten och en på mig! Höhö.. Nu myser jag med Tobias här hos mig! Vi ska nog se en film eller nått snart. Innan idag spelade vi Kalleha och Idolspelet.. Jag vann Idol! YHÄÄ!


Här är efterrätten !


Vi två :)

Hej hopp..

Nu är det nya året kommet och jag ska gå till sängs efter en fet pepparbiff och ostbricka! ;) goooott!

Godnatt

RSS 2.0